Kava za vsak okus

                  

 

café+co espresso classic

To je kava, ki vam s svojim polnim okusom in bogato aromo pričara ambient kavarne. Kot zagotovilo za najboljšo kvaliteto okusa in arome so bile uporabljene skrbno izbrane vrste surove kave in najmodernejša tehnika praženja. To je kava za ljubitelja kave, ki uživa ob kvalitetno pripravljeni kavi.

café+co starspresso superior

Starspresso je instant kava nezamenljivo polnega in bogatega Jacobs okusa, posebej pripravljena za uporabo na vending avtomatih.

nescafe standard

Klasična Nescafe kava brez dodatkov, nezamenljivega okusa, poznana in priljubljena po vsem svetu. Pražena je po metodi, ki v celoti ohrani polno aromo in vonj in ima čudovit, osvežilen, pomirjujoč a intenziven okus.

illy

Podjetje Illycaffè se že od leta 1933 ukvarja s proizvodnjo in prodajo edinstvene mešanice visokokakovostne kave, izdelane iz devetih vrst najboljših zrn kave arabica.

Natančno razmerje kavnih zrn iz južne in srednje amerike, indije ter afrike ustvarja nezamenljiv okus kave Illy. Vsaka skodelica espressa je vedno istega okusa, ne glede na to, kje jo pijete.

barcaffe

To znamko kave lahko uvrstimo med najbolj prepoznavne slovenske blagovne znamke in okuse. Kava Barcaffe ima značilnosti najboljše turške kave: mikavno penico, omamen vonj in poln okus. Za lepši dan, vsak dan Barcaffe.

Web_Produktspezialit_01