Z Delikomatom vsaki stranki željeno

 

Delikomat je vaš kompetenten partner pri izvedbi oskrbe s toplimi in hladnimi napitki ter prigrizki v vašem podjetju. Glede na vaše potrebe in želje vam izdelamo individualen storitveni koncept.

Operating

Brezplačno vam damo na razpolago potrebno število avtomatov. Vi poskrbite za potrebne priključke za vodo in elektriko. Naši usposobljeni oskrbovalci – serviserji bodo redno skrbeli za polnjenje, čistočo in delovanje avtomatov.

OCS – Delikomat Office

Manjši samopostrežni avtomati zavzamejo manj prostora in so primerni za manjša podjetja oziroma poslovne prostore. Mi vam damo brezplačno v uporabo avtomat, ki ga lahko sami po potrebi polnite. Brezplačen je tudi morebiten servis, zaračunajo pa se vam samo dejansko konzumirani napitki.
• Office XM
• Office XX

Coffee-To-Go

V uporabo vam damo manjši samopostrežni avtomat, posebne lončke, pokrovčke in žličke. Strankam v vaši pekarni, slaščičarni, trafiki, prodajalni, ipd., ki se jim ponavadi zelo mudi, lahko tako postrežete z aromatično kavo ali slastnim cappuccinom, v katerem lahko uživajo kar spotoma med opravki.

Automaten_alle_Beitragsbild