delikomat se predstavi

 

DELIKOMAT je slovensko podjetje, kjer že 20 let skrbimo za bogato in kvalitetno ponudbo kav, toplih napitkov in prigrizkov v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, bencinskih servisih in drugih ustanovah.  Zaupa nam več kot 3 tisoč podjetij, ki nam prepuščajo prijetno skrb, da njihove zaposlene in poslovne partnerje razvajamo z odlično kavo. Podjetje Delikomat s široko servisno mrežo oskrbuje kar 7 tisoč avtomatov po vsej Sloveniji in zaposluje že več kot 110 ljudi. Kavomati ponujajo kave priznanih blagovnih znamk (Jacobs, Nescafe, Barcafe, ...), odlikujejo pa jih tudi hitrost priprave in enostavnost plačila.

V podjetju uvajamo najsodobnejše tehnologije plačilnih sistemov, ki omogočajo plačila s kreditnim ključem in mobilnim telefonom preko plačilnega sistema Moneta. Razvoj podjetja je posledica stalnih procesnih izboljšav, izboljševanja storitve servisiranja in številnih novosti v ponudbi.

 

Formula našega uspeha
Naš uspeh oblikujejo znanje, vlaganja v razvoj, trud ter nenehna prizadevanja po spreminjanju stvari na bolje. Zasluge za naš uspeh pripisujemo tudi mreži in potencialu velikega mednarodnega podjetja, ki nam prinaša sinergijske učinke pri doseganju skupne kvalitete surovin in drugih standardov poslovanja.

 

 

 

Liesl_800x6001-284x197