Zanesljiva blagovna zmanka

 

café+co – zanesljiva blagovna znamka

Po vsem svetu je razširjena zavest in želja o stabilnosti in zanesljivosti, okoljevarstveni ozaveščenosti ter o kmetovanju s čutom odgovornosti za socialno blagostanje.

 

Zato tudi narašča povpraševanje in zanimanje za certificirane blagovne znamke kave. Ta trend je v skladu z vedno večjimi potrebami po trajnih vrednotah in obstojnosti. Za naš Café+co sistem je tako zelo pomembno, da trajnost in stabilnost tvorita čvrsto, povezano, neprekinjeno verigo z začetkom pri gojiteljih kavovca, pa vse do skodelice kave, ki je zato odličnega okusa.

S strateškima partnerjema Rainforest Alliance in Fairtrade polagamo veliko pozornosti izboru kave, ki je vzgojena po klasičnem, tradicionalnem postopku v zagotovljenih, okolju prijaznih pogojih. Naša edinstvena instant kava Café+co Good african coffee ohranja svoje bistvene hranljive značilnosti, saj je pripravljena po posebnem postopku.

Odjemalcem zagotavljamo sledljivost, ki se prične pri poreklu in pobiralcih kave. Od rastline do skodelice, lahko tako na visoki ravni povežemo trajno vizijo upravljanja blagovne znamke, vzgajanje kakovostne kave in vedenje potrošnikov, ki se zavedajo teh vrednot.

weilander